Hvem er vi?

​AB-Sprotoften er oprindeligt startet af Nyborg kommune med borgmester Bjerring i spidsen. Det blev Boligselskabet af 26.9.1945. Det var fortrinsvis embedsmændene fra DSB, Nyborg Statsfængsel og Nyborg kommune, der skulle have boliger i selskabet.

​Det kommunale boligselskab blev omdannet til en almennyttig andelsboligforening med stiftelsesdag den 30.6.1952.

Nyborg ligger helt centralt i landet med meget hurtige forbindelser både til Sjælland og Jylland. Vi er på Rådhuspladsen i København på ca. 5 kvarter både med bil og tog. En tur til Århus tager 1½ time i bil og en lille smule længere tid med tog. Nyborg By har mange ting at byde på. Byen har smukke gamle huse og gader. Slottet og voldene er bynære rekreative områder, der er gode badestrande, skovområder og et utroligt smukt opland.

Der er mange foreninger i byen - også idrætsklubber - svømmehal - golf osv. Kulturen bliver tilgodeset med Voldspil om sommeren, Slotsmøllen hele året, Teaterforeningen, Muzirkus og der afholdes koncerter og korarrangementer ligesom der er gode restauranter og cafeer. Nyborg kommune har et velfungerende og højt serviceniveau til borgerne og af særlig interesse for børnefamilierne, er der pasningsgaranti.

AB-Sprotoften råder i dag over et varieret udbud af boliger - både etagebyggeri, rækkehuse, ældreboliger samt tagboliger med udsigt til storebælt. Vi kan tilbyde trygge boligområder, hvor der findes adskillige muligheder for fritidsaktiviteter både i grønne områder og i fælleshuse. Vi bekymrer os om naturens ressourcer. Der bliver således ikke brugt sprøjtemidler i anlæggene. Alle vaskerier har vandbesparende vaskemaskiner og de fleste har sæbedoseringsanlæg, så der ikke sker unødig spild og bortledning af sæberester.

Alle vores lejemål er fordelt på 18 afdelinger, samlet set udlejer vi i alt 781 lejemål.

Alle boliger har individuel måling af varme, vand og el.​

I 2014 stod hele byens Aktivitetshus færdigt, i huset holder AOF samt Cafe Danehof til. Alle er velkomne til at besøge vores fine hus.

Læs mere om AB-Sprotoften her.

Skriv til Aktivitetshuset

Har du spørgsmål er du velkommen til at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?

Aktivitetshuset

CVR: 35815074

Her ligger vi

Sprotoften 34, 5800 Nyborg

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 20 55 21 63

E-mail: abu@ab-sprotoften.dk

Find boliger i nærheden